DEK’e Hoş Geldiniz!

Dokuz Eylül Koleji olarak en büyük hedefimiz, öğrencilerimize kendilerini özgürce ifade edebildikleri, aklın ve bilimin ışığında tasarlanan bir çalışma alanı yaratmak ve onları Atatürk değerlerini özümsemiş, özgüvenli, başarı odaklı; çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış bireyler olarak yetiştirmektir.

Bir Okuldan Daha Ötede

Akademik başarıların yanında, öğrencilerimize hayat becerileri kazandırmanın da öncelikli olduğuna inanan bir ekibiz. Sosyal kulüplerimiz, sanatsal faaliyetlerimiz, spor dallarımız ve teknolojik alt yapımızla öğrencilerimizi zamanın ruhuna uygun, hayatın her alanında donanımlı bireyler olarak yetiştiriyoruz.

Geleceğin Liderleri için Öğrenim Sahası

Yarınların ilhamını DEK öğrencilerinden alıyoruz. Geleceğimizi tasarlayacak gençleri takım ruhu, yaşam coşkusu, sorumluluk, hoşgörü ve adalet prensipleriyle yetiştiriyor; yeniliğe açık, özgür bir eğitim-öğretim atmosferinde geliştiriyoruz.

Eğitim Kampüsünü Hayat Deneyimine Uyarlamak

Eğitim ortamımızı kalıpların dışına taşımak, öğrencilerimizi doğa ve hayvan sevgisiyle yetiştirmek hedefiyle kampüs tasarımımızı alışılmışın dışında biçimlendirdik. Her öğrencinin özgürce kullanabileceği 40.000 m2 kampüsü, açık ve kapalı spor alanları, kampüs içinde bulunan zooloji bahçeleri ve dış mekan kütüphaneleriyle farklı bir eğitim deneyimi sunuyoruz.

Sizleri DEK’i deneyimlemeye, geleceğin liderlerini yetiştirdiğimiz yaşayan kampüsümüze davet ediyoruz!