Kütüphane ve Dijital Okul

Dokuz Eylül Kolejinde teknoloji temelli eğitim materyalleri ile öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştirmelerine fırsat veren bilişsel alan basamaklarını kullanabilecekleri öğrenme ortamları hazırlanır.

Teknolojiyle iç içe büyüyen nesillerle çağdaş eğitimcileri buluşturan Dokuz Eylül Koleji, öğrenci ve velilerini güncel bir eğitim sistemine dahil eder. Teknolojiyi eğitimde doğru biçimde kullanarak öğrencilerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılar.

21. yüzyılın gerektirdiği becerilere uygun olarak, öğrencilerimize yüz yüze eğitimin yanında ‘Dijital Okul’umuzla kesintisiz öğrenme olanağı sunuyoruz.

Çıkış zili ile bitmeyen eğitim anlayışını benimseyerek ‘Dijital Okul’ ile öğretme ve öğrenme motivasyonumuzu her zaman canlı tutuyoruz.

Kampüs bahçesinin tam merkezinde bulunan cam kütüphane öğrencilerimizin yalnızca ders çalışmak için kullandıkları değil, aynı zamanda sosyalleşmek için de yararlandıkları, en beğenilen mekanlar arasındadır.

Dokuz Eylül Kolejinde kütüphane sadece kitapların değil, aynı zamanda insan ve teknolojinin de olduğu bir öğrenme alanıdır.