DEK Lise Öğrencilerine TEMA’dan Sıfır Atık ve Çevre Koruma Eğitimi

TEMA Vakfı çalışmalarını 81 ilde, 900 bini aşkın gönüllünün desteğiyle sürdüren bir kuruluştur. “Doğal varlıkları korumak için daha yapacak çok işimiz, gidecek çok yolumuz var. Yaparız, yeter ki gönüller bir olsun!” düşüncesiyle hareket eden TEMA’nın doğaya #GönlünüVer kampanyasına DEK Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri Coğrafya öğretmenleri Jülide Gizem Aşkale liderliğinde destek oldu.

Kampanya dahilinde okulumuzda ağırladığımız TEMA Konak Bölge Sorumlusu Murat Çıtır’ın verdiği eğitimle 12. sınıf öğrencilerimiz sıfır atık ve çevre koruma konularında bilinçlendi.

DEK İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 18 Mart Törenine Ev Sahipliği Yaptı

Dokuz Eylül Koleji olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni programı kapsamında, Gaziemir Şehit Serhat Sığnak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni konferans salonumuzda ağırladık.
Gaziemir Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Gaziemir devlet erkânı ve protokolü, özel ve resmi okul yöneticilerinin katılım gösterdiği törenin ev sahipliğini yapmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz.

DEK Yüzücüleri Milli Takım Seçmelerinde

19 – 21 Mart tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen Türkiye Turkcell Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesi’ne katılan DEK Yüzme Takımı’ndan öğrencilerimiz Emre Akar, Ege Kaya, Azra Akı, Alptuğ Aşnaz’ı ve antrenörleri Altay Oygüç ve Ecem Oygüç’ü tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

DEK ‘Okulum Temiz Belgesi’ Almaya Hak Kazandı

Dokuz Eylül Koleji Türk Standartları Enstitüsü’nün 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı'nın şartlarını yerine getirerek 'Okulum Temiz' belgesi almaya hak kazanmıştır. Pandemi süresince tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve çalışanların sağlıklı günler geçirmesi dileğiyle.

Erken Kayıt Görüşmeleri Başladı

Tüm sınıf kademelerine yönelik 2021–2022 yılı erken kayıt görüşmelerimiz başlamıştır. Belirlenen kontenjanlar hızla dolmaktadır. Başvuru yapmak, görüşme randevusu almak ve detaylı bilgi edinmek için: 0 232 274 30 30.

2021–2022 Eğitim-Öğretim Ücretleri Açıklandı

Kademelerin öğrenim, yemek ve kayıt ücretleri; burs olanakları ve şartları ile ilgili detaylı bilgi için Başvuru menüsünde bulunan Okul Ücreti ve Burs Olanakları sayfamızı ziyaret ediniz.

Öğrencimiz Azra Akı Yüzme Milli Takımı’nda

2020 yılı Şubat ayında yapılan seçme müsabakalarında milli takıma girme başarısı gösteren Azra Akı, bu yıl 18 - 21 Şubat tarihlerinde 2.si düzenlenen Uluslararası Turkcell Edirne Kupası Yüzme Müsabakası’nda antrenörlerimizden Ecem ve Altay Oygüç ile ülkemizi temsil etti. Kendisini ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ada Acaroğlu'ndan Türkiye Birinciliği

Fransızca Öğretmenleri Derneği ve Özel Tevfik Fikret Okulları tarafından düzenlenen “Les profs de Français, j’adore!” adlı ulusal yarışmada 2. sınıf öğrencimiz Ada Acaroğlu Türkiye 1.si olmuştur. Öğrencimizin başarısını tebrik ederiz.

DEK Anaokulu renklerine kavuştu!

DEK Anaokulu 15 Şubat’ta yüz yüze eğitime başladı. Pandemi koşullarına uygun olarak tasarlanan ders programları ve 40.000 m²'lik kampüs içinde yer alan açık hava derslikleri ile eğitim süreci devam ediyor. Detaylı bilgi için Anaokulu sayfamızı ziyaret edebilir, görüşme randevusu almak için Görüşme Talebi formumuzu doldurabilirsiniz.