Kendin ol. DEK’li ol. Başarılı ol.

Dinamik ve bütünsel yaklaşımımızla, geleceği tasarlayan genç bireylerin gelişimi için en uygun koşulları yaratıyoruz.

Öğrencilerimizin kendileri olabilecekleri eğitim programları, projeler ve etkinliklerle onları hayat başarısına hazırlıyoruz.

Dokuz Eylül Koleji olarak öğrencilerimiz ve akademik kadromuzla her zaman birlikte öğrenerek gelişiyoruz.

Çift Dilde Eğitim

Çift dilde eğitim verilen ders sayısı

Öğretilen Dil Sayısı

Seçmeli yabancı dil sayısı

Öğretmenlerimiz

Öğretmen öğrenci oranı

Spor Dalları

Spor branşı sayısı

Kampüs Görünüm
40.000 m2

Kampüs büyüklüğü

Burslu Öğrenci Oranı
%30

Burslu öğrenci oranı

Öğrenci Memnuniyeti
%95

Öğrenci memnuniyet oranı

Veli Memnuniyeti
%95

Veli memnuniyet oranı

Dokuz Eylül benim için bilimin ışığında yürüdüğüm yoldur.

DEK’i Deneyimleyin

DEK değerleri, eğitim prensipleri ve kampüs olanaklarıyla ilgili bilgi alın! Başvuru ekibimizle yüz yüze görüşme yapabilir ya da istediğiniz kanaldan size ulaşmamızı talep edebilirsiniz.

Velilerimiz Ne Diyor?

Pandemi sürecinde çok hızlı aksiyon aldılar. Bu süreci gerçekten iyi yönettiler ve bu güven oluşturdu.

Ben bir eğitimciyim. Dokuz Eylül Koleji bu süreci öyle güzel yönetti ki, gerçekten çocukların motivasyonunu sağlamak açısından çok başarılıydılar.