Okul Liderleri

Okulun temel işlevlerinden biri, herkesin öğrenmesini sağlamaktır. Okul, sadece öğrenciler için değil, öğretmenler, veliler, çalışanlar ve toplum için en önemli öğrenim kurumudur. DEK’in okul liderleri, söz konusu öğrenimlerin gerçekleşebilmesi için gerekli kaynakları sağlayan, ideal eğitim ortamını tasarlayan ve eğitimi kolaylaştırmaya yönelik liderlik yapan kişilerdir.

Hakan Solmaz

Ortaokul Müdürü

Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nden 2000 yılında mezun oldu. İzmir’de özel okullarda öğretmen, bölüm başkanı, müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı ve okul müdürü olarak görev yaptı. Görev yaptığı kurumlarda eTwining, Tübitak, AB, Erasmus ve toplum hizmeti projelerinde yer aldı. 2019 yılından bu yana Dokuz Eylül Koleji Ortaokul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Kübra KALECİK

İlkokul Müdürü

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Öğrenim hayatına Uludağ Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretim Bölümünde yüksek lisans eğitimi ile devam eden Kalecik, Bursa, Kocaeli ve İzmir'de bulunan özel okullarda öğretmen ve yönetici pozisyonlarında görev yaptı. Görev aldığı kurumlarda e-Twinning, Erasmus+, TÜBİTAK başta olmak üzere sayısız prejenin danışmanlık ve yürütme görevini yerine getirdi.

Ulu Önderimizin açtığı yolda, çağdaş eğitim ve öğretim gerekliliklerini takip eden, üretici, yaratıcı, araştırmacı, sorgulayan, girişimci bireyler yetiştirme yaklaşımı ile Dokuz Eylül Koleji İlkokul Müdürü olarak göreve devam etmektedir.

Hakan BAYRAK

K12 Projeler ve Programlar Müdürü

Ege Üniverisitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. İzmir'de bir çok özel okulda öğretmenlik,spor okulları koordinatörlüğü, okul müdürlüğü ve kampüs müdürlüğü görevlerinde bulundu. Çalıştığı kurumlarda TUBİTAK, e-twinning, Comenius projelerine katılım ve ortaklık sağladı.

Alanında edindiği deneyimlerle Dokuz Eylül Koleji k12 Projeler ve Programlar Müdürü olarak ;Öğrencilerimizi hem akademik,sosyal,kültürel hem de  sportif alanda geleceğe hazırlamaya devam edecektir.

Yiğit Seymen

Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü

Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Cambridge Üniversitesi uluslararası İngilizce öğretmenliği CELTA  programını tamamladı. İzmir’de farklı özel okullarda öğretmen, bölüm başkanı, proje koordinatörü ve okul müdürü olarak görev yaptı. Halen Cambridge Üniversitesini ESOL İngilizce sertifika sınavlarında Speaking Examiner (sınav görevlisi) olarak temsil etmektedir. Kariyerinde Comenius, Erasmus+, E-twinning, MUN, DI, World Scholar’s Cup ve Hippo  gibi projelerde katılımcı ve koordinatör olarak bir çok başarı ve ödül kazanan Yiğit Seymen ayrıca çocuklara ve gençlere yurtdışı eğitim konusunda da danışmanlık yapmaktadır. Eğitim alanındaki ulusal ve uluslararası deneyimleriyle Dokuz Eylül Koleji Anadolu ve Fen Lisesi müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

PETER RAYMOND BEACOCK

Uluslararası Projeler Lideri

19 yıllık ‘Uluslararası Proje ve Etkinlik Koordinatörü’ deneyimi, Sosyal Bilimler yüksek lisansı, TEFL (Yabancı Dil Olarak İngilizce Öğretmenliği Belgesi) ve ‘Eğitim Alanında Lisansüstü Sertifikasına sahiptir. Beden eğitmenliği ve ‘BTEC’ spor koçluğunun yanı sıra, uluslararası alanda Karate branşında İngiltere’yi temsil ederek 2.lik derecesi kazanmıştır. Uzmanlık alanları arasında ana pedagojik prensipler, uluslararası iş birlikleri ve eğitim projeleri geliştirme, Erasmus ve Avrupa Birliği projeleri yazma, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde resmi / gayri resmi, yenilikçi / yaratıcı eğitim müfredatları öğretimi verme ve etnografik nitel araştırma eksperliği bulunmaktadır.

Betül AYDAR

Anaokulu Müdürü

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi öğretmenliğinden mezun oldu. Uzun yıllar okullarda öğretmen ve yöneticilik pozisyonlarında görev yaptı.
Her çocuk kendi gelişim hikayesinin kahramanı, ailesinin de en kıymetlisidir. Her birinin kendine özgü yeteneklerini ortaya çıkarmak, geliştirmek, yaşam boyu öğrenme ilkesinden hareketle Atatürk'ün izinde, çağdaş, özgüvenli ve mutlu bireyler olarak yarınları inşa etmek amacıyla 2018 yılından bu yana Özel İzmir Dokuz Eylül Kolejinde öğretmen olarak, 2022 yılından beri de Anaokulu Müdürü olarak görevine devam etmektedir.