Okul Liderleri

Okulun temel işlevlerinden biri, herkesin öğrenmesini sağlamaktır. Okul, sadece öğrenciler için değil, öğretmenler, veliler, çalışanlar ve toplum için en önemli öğrenim kurumudur. DEK’in okul liderleri, söz konusu öğrenimlerin gerçekleşebilmesi için gerekli kaynakları sağlayan, ideal eğitim ortamını tasarlayan ve eğitimi kolaylaştırmaya yönelik liderlik yapan kişilerdir.

Gülden Güler

Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. İzmir’de bulunan özel okullarda öğretmen ve yönetici pozisyonlarında görev yaptı. Görev yaptığı kurumlarda TÜBİTAK, AB-Erasmus, çevre ve sosyal sorumluluk projelerinde danışmanlık görevini üstlendi. Yaratıcı, üretici, araştırmacı, tartışma ve sorgulama prensiplerini benimseyen, girişimci öğrenciler yetiştirme misyonuyla Dokuz Eylül Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü olarak kariyerine devam etmektedir.

Hakan Solmaz

Ortaokul Müdürü

Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nden 2000 yılında mezun oldu. İzmir’de özel okullarda öğretmen, bölüm başkanı, müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı ve okul müdürü olarak görev yaptı. Görev yaptığı kurumlarda eTwining, Tübitak, AB, Erasmus ve toplum hizmeti projelerinde yer aldı. 2019 yılından bu yana Dokuz Eylül Koleji Ortaokul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Kübra KALECİK

Anaokulu ve İlkokul Müdürü

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Öğrenim hayatına Uludağ Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretim Bölümünde yüksek lisans eğitimi ile devam eden Kalecik, Bursa, Kocaeli ve İzmir'de bulunan özel okullarda öğretmen ve yönetici pozisyonlarında görev yaptı. Görev aldığı kurumlarda e-Twinning, Erasmus+, TÜBİTAK başta olmak üzere sayısız prejenin danışmanlık ve yürütme görevini yerine getirdi.

Ulu Önderimizin açtığı yolda, çağdaş eğitim ve öğretim gerekliliklerini takip eden, üretici, yaratıcı, araştırmacı, sorgulayan, girişimci bireyler yetiştirme yaklaşımı ile Dokuz Eylül Koleji Anaokulu ve İlkokul Müdürü olarak göreve devam etmektedir.

Peter Raymond Beacock

Uluslararası Projeler Lideri

19 yıllık ‘Uluslararası Proje ve Etkinlik Koordinatörü’ deneyimi, Sosyal Bilimler yüksek lisansı, TEFL (Yabancı Dil Olarak İngilizce Öğretmenliği Belgesi) ve ‘Eğitim Alanında Lisansüstü Sertifikası’na sahiptir. Beden eğitmenliği ve ‘BTEC’ spor koçluğunun yanı sıra, uluslararası alanda Karate branşında İngiltere’yi temsil ederek 2.lik derecesi kazanmıştır. Uzmanlık alanları arasında ana pedagojik prensipler, uluslararası iş birlikleri ve eğitim projeleri geliştirme, Erasmus ve Avrupa Birliği Birliği projeleri yazma, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde resmi / gayriresmi, yenilikçi / yaratıcı eğitim müfredatları öğretimi verme ve etnografik nitel araştırma eksperliği bulunmaktadır.

Hakan BAYRAK

K12 Projeler ve Programlar Müdürü

Ege Üniverisitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. İzmir'de bir çok özel okulda öğretmenlik,spor okulları koordinatörlüğü, okul müdürlüğü ve kampüs müdürlüğü görevlerinde bulundu. Çalıştığı kurumlarda TUBİTAK, e-twinning, Comenius projelerine katılım ve ortaklık sağladı.

Alanında edindiği deneyimlerle Dokuz Eylül Koleji k12 Projeler ve Programlar Müdürü olarak ;Öğrencilerimizi hem akademik,sosyal,kültürel hem de  sportif alanda geleceğe hazırlamaya devam edecektir.