Okul Liderleri

Okulun temel işlevlerinden biri, herkesin öğrenmesini sağlamaktır. Okul, sadece öğrenciler için değil, öğretmenler, veliler, çalışanlar ve toplum için en önemli öğrenim kurumudur. DEK’in okul liderleri, söz konusu öğrenimlerin gerçekleşebilmesi için gerekli kaynakları sağlayan, ideal eğitim ortamını tasarlayan ve eğitimi kolaylaştırmaya yönelik liderlik yapan kişilerdir.

Gülden Güler

Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. İzmir’de bulunan özel okullarda öğretmen ve yönetici pozisyonlarında görev yaptı. Görev yaptığı kurumlarda TÜBİTAK, AB-Erasmus, çevre ve sosyal sorumluluk projelerinde danışmanlık görevini üstlendi. Yaratıcı, üretici, araştırmacı, tartışma ve sorgulama prensiplerini benimseyen, girişimci öğrenciler yetiştirme misyonuyla Dokuz Eylül Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü olarak kariyerine devam etmektedir.

Hakan Solmaz

Ortaokul Müdürü

Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nden 2000 yılında mezun oldu. İzmir’de özel okullarda öğretmen, bölüm başkanı, müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı ve okul müdürü olarak görev yaptı. Görev yaptığı kurumlarda eTwining, Tübitak, AB, Erasmus ve toplum hizmeti projelerinde yer aldı. 2019 yılından bu yana Dokuz Eylül Koleji Ortaokul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Esra Dağ Örün

Anaokulu ve İlkokul Müdürü

Lisans eğitimlerini Muğla Üniversitesi’nde Sınıf Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi’nde Sosyoloji üzerine tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde yüksek lisans çalışmasını bitirmiştir. Her çocuğun kendi öğrenme hızında ve kendine özgü yöntemlerle geliştiğine inanarak, farklılaştırılmış öğretim, DEHB, disleksi ve özgül öğrenme güçlüğüne yönelik eğitimler almıştır. Öğrenme ortamları ve örnek ders planları ile ulusal ve uluslararası pek çok kongrede sunum yapmış, ulusal sınavlarda kullanılmak üzere ilkokul ve ortaokul seviyelerinde yeni nesil sorular hazırlamıştır. 2020 yılından itibaren Dokuz Eylül Koleji Anaokulu ve İlkokul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

PETER RAYMOND BEACOCK

Uluslararası Projeler Lideri

19 yıllık ‘Uluslararası Proje ve Etkinlik Koordinatörü’ deneyimi, Sosyal Bilimler yüksek lisansı, TEFL (Yabancı Dil Olarak İngilizce Öğretmenliği Belgesi) ve ‘Eğitim Alanında Lisansüstü Sertifikası’na sahiptir. Beden eğitmenliği ve ‘BTEC’ spor koçluğunun yanı sıra, uluslararası alanda Karate branşında İngiltere’yi temsil ederek 2.lik derecesi kazanmıştır. Uzmanlık alanları arasında ana pedagojik prensipler, uluslararası iş birlikleri ve eğitim projeleri geliştirme, Erasmus ve Avrupa Birliği Birliği projeleri yazma, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde resmi / gayriresmi, yenilikçi / yaratıcı eğitim müfredatları öğretimi verme ve etnografik nitel araştırma eksperliği bulunmaktadır.